Friday, January 12, 2018

Warih Homestay - Tn Ilmi Ganu - Repeat Guest

Tak sangka dapat tetamu yang berulang iaitu Tn Khairul Ilmi (abam bomba dari Ganu Kite)

Beliau pernah menginap di Warih Homestay pada bulan Mei tahun lepas. Alhamdulillah beliau sekeluarga berpuashati dengan perkhidmatan kami dan selesa untuk menginap di sini atas urusan menziarahi adik beliau yang sedang belajar di Universiti Putra Malaysia (UPM).

Warih-Homestay-Testimoni-Ilmi
Warih-Homestay-Testimoni-Ilmi
Beliau sampai awal pagi dan terus check-in di Warih Homestay. Kami juga sangat senang berurusan dengan beliau. Very gentleman dan straight forward.

Kami doakan agar adik beliau dapat menamatkan pengajian di UPM ini dengan cemerlang dan menggenggam segulung ijazah yang menjadi kebanggaan beliau sekeluarga, Insya Allah... Aminn..
 
Warih Homestay
011.525.99.620

2 comments:

 1. Terima kasih abg.. Senang berurusan dengan abg.. X penah jumpa lagi service tip top cenggini.. Bila sampai kl terus boleh check in walaupun sampai seawal pagi.. Semua kemudahan ada.. Kelengkapan lengkap dah rupa macam rumah sendiri.. Penuh barang ... Bagi kami sekeluarga INILAH HOMESTAY YANG TERBAIK PERNAH KAMI MENGINAP. TAHNIAH WARIH HOMESTAY SEMOGA TERUS MAJU.. KEKALKAN PERKHIDMATAN YG TERBAIK UNTUK MASA AKAN DATANG DAN SETERUSNYA..
  👍 🌟🌟🌟🌟🌟

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama-Sama Tn Ilmi... Saya doakan semoga Tn Ilmi sekeluarga sentiasa dirahmati Allah SWT... Aminn...

   Delete