Friday, August 31, 2018

Warih Homestay - Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan 2018 - SAYANGI MALAYSIAKU !


Warih-Homestay-Logo-Hari-Kebangsaan-2018
Warih-Homestay-Logo-Hari-Kebangsaan-2018
Pengurusan Warih Homestay mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan 2018 dengan tema ' SAYANGI MALAYSIAKU '.
Warih-Homestay-Maksud-Logo-Hari-Kebangsaan-2018
Warih-Homestay-Maksud-Logo-Hari-Kebangsaan-2018
Semoga kita terus menghargai & memelihara kukukh nikmat kemerdekaan yang telah diperjuangkan oleh pahlawan kita dengan jiwa dan raga mereka demi tanahair tercinta.

- Warih Homestay -
011.525.99.620

Saturday, August 18, 2018

Warih Homestay - Royal Floria Putrajaya 2018

Don't miss The Malaysia's Largest Flower & Garden Festival - Royal Floria Putrajaya 2018 from 02 August to 02 September 2018.

Royal-Floria-Putrajaya-2018
Royal-Floria-Putrajaya-2018
- Warih Homestay -
011.525.99.620

Friday, August 17, 2018

Warih Homestay - Fully Booked Sepanjang MAHA 2018

MAHA 2018 dijadualkan pada 22 November - 02 Disember 2018 di tapak ekspo MAEPS, Serdang.

Alhamdulillah, Warih Homestay telah pun fully booked sepanjang tempoh tersebut oleh Tn Halim daripada Lembaga Pertubuhan Peladang  Negeri Johor.
Warih-Homestay-Halim-LPPJohor
Warih-Homestay-Halim-LPPJohor
En Halim merupakan repeat guest saya kerana beliau dan rakan-rakannya pernah menginap di Warih Homestay semasa event Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Kebangsaan 2017 dan saya pernah upload kan berita tersebut di En Halim Dari Lembaga Pertubuhan Peladang JB Di HPPNK 2017

Terima kasih sekali En Halim kerana memberi kepercayaan kepada kami...!

Semoga wargakerja LPP Johor selesa sepanjang menginap di Warih Homestay.

- Warih Homestay -
011.525.99.620

Wednesday, August 15, 2018

Warih Homestay - Testimoni Prospek

Warih-Homestay-Testimoni-Prospek
Warih-Homestay-Testimoni-Prospek
Kelmarin saya dapat wasap bertanyakan kekosongan #WarihHomestay... tapi saya mohon maaf banyak2 kerana kami telah ada tempahan guest pada tarikh tersebut.

Seperti biasa kami akan minta pertolongan pada kengkawan homestay lain yang available untuk bantu beliau...

Insya Allah nekstaim ya, Sis...

- Warih Homestay -
011.525.99.620

Saturday, August 11, 2018

Warih Homestay - Testimoni Prospek 01 Ogos

Warih-Homestay-Testimoni-Menarik
Warih-Homestay-Testimoni-Menarik
Prospek kali ini iaitu Tn Azam berminat untuk menginap di #WarihHomestay di #Univ360 dekat #UPMSerdang tapi kami mohon kemaafan banyak-banyak kerana kami telah ada tempahan yang lebih awal.

Insya Allah kami cuba membantu sedaya upaya dengan memanjangkan request beliau ke group wasap kami agar beliau dapat menginap di homestay yang lain pada tarikh yang diminta.

Insya Allah nekstaim ya, Tn Azam...

- Warih Homestay-
011.525.99.620

Thursday, August 9, 2018

Warih Homestay - Progress Mengecat Homestay Kedua

Warih Homestay cawangan kedua ini terletak di Apartment Sri Cempaka, Sungai Chua, Kajang.

Keje2 reno nih saya dah buat beberapa bulan dahulu, namun sedikit tertangguh sebab kekangan modal dan masalah teknikal.... biaso tuh warigh....!
Warih-Homestay-Posing-Sket-Sambil-Cat-Balkoni
Warih-Homestay-Posing-Sket-Sambil-Cat-Balkoni
Warih-Homestay-Hampir-Siap-Cat-Balkoni
Warih-Homestay-Hampir-Siap-Cat-Balkoni
Mana2 keje yang simple, saya buat sendiri jek... dapek seb kos sket.... boto tak...?

Warih-Homestay-Masa-Mula-Mengecat
Warih-Homestay-Masa-Mula-Mengecat
Warih-Homestay-Separuh-Jalan-Mengecat
Warih-Homestay-Separuh-Jalan-Mengecat
Mcm mengecat nih, ghase macam bleh buat, saya blasah jer... hasilnya nampak macam sedikit professional (sendiri puji ..he  .he...)

Tapi korang jangan wasap saya untuk cat umah korang plak... sey tak amik doh... seminggu sey emsee nanti...kughuih badan...
-Warih Homestay-
011.525.99.620