Wednesday, April 21, 2021

Warih Homestay - Testimoni Guest Semasa PKPB

Warih-Homestay-Testimoni-Pn-Hidayah
Warih-Homestay-Testimoni-Pn-Hidayah

Warih-Homestay-Testimoni-Cikgu-Khatta
Warih-Homestay-Testimoni-Cikgu-Khatta

Walaupun PKPB, Warih Homestay masih menerima tempahan daripada tetamu yang datang atas pelbagai urusan. Pun begitu, pematuhan SOP tetap menjadi keutamaan kami.

Warih-Homestay-Testimoni-Kak-Ani
Warih-Homestay-Testimoni-Kak-Ani

Warih-Homestay-Testimoni-Tn-Amin
Warih-Homestay-Testimoni-Tn-Amin



Jutaan terima kasih atas sokongan semua tetamu Warih Homestay yang menjadi aspirasi & kekuatan kepada kami untuk terus kekal bertahan dalam tempoh yang sukar sekarang ini.
- Warih Homestay -


#MRTSerdang  #UPMSerdang #StadiumTertutupMPSJ
#BerylsChocolate  #G2GAnimalGarden #HospitalSerdang
#MAEPS #MIECC #Uniten #IUKL #KonvokesyenUPM #KonvoMARA
#TIMEFibreBroadband #500Mbps #Bedosuptekau #Testimoni #6Bintang



Tuesday, March 30, 2021

Warih Homestay - Negeri PKPB April 2021

 

Warih-Homestay-PKPB-April-2021
Warih-Homestay-PKPB-April-2021

#WarihHomestay #WarihChalet #PKPB #SabarLawanCovid #NoRentasNegeri

Tuesday, March 16, 2021

Warih Homestay - Rentas Negeri Masih Tidak Dibenarkan

 

Warih-Homestay-Rentas-Negeri-Masih-Tidak-Dibenarkan
Warih-Homestay-Rentas-Negeri-Masih-Tidak-Dibenarkan

#WarihHomestay #WarihChalet #PKPP #SabarLawanCovid #NoRentasNegeri 

Sunday, December 13, 2020

Warih Chalet - Tetamu Lepas PKPB

 Jutaan terima kasih kepada keluarga Pn Norizan yang menjadi tetamu pertama kami selepas PKPB dilonggarkan.

Warih-Chalet-Pn-Norizan-Guest-Selepas-PKPB
Warih-Chalet-Pn-Norizan-Guest-Selepas-PKPB

Beliau datang dari Selangor untuk berehat di tepi pantai... dan anak beliau kena amik exam online, so takde masalah.. guna jer  Wifi yang kami sediakan, Alhamdulillah.. solosaii.

Lepas exam apa lagi... bedebor lah kat laut tuh.. ha ha 

Pn Norizan juga sangat menjaga kebersihan chalet... kami amat berterima kasih kepada beliau sekeluarga.

Nanti jemput datang lagi ya... babai...!!

- Warih Chalet -


#ChaletTepiLaut #BeachFrontMalacca #ChaletTepiPantai #ParkingLuas #bolehBBQ
#KualaLinggi #FortSupai #backpackerschalet #backpackersbeachchalet
#MandiSampaiLebam #TakIngatDunia #WiFiUnlimited

#RehatLepasPKPB  #ALAM #AkademiLautMalaysia   #JambatanKualaLinggi   #Memancing

Sunday, December 6, 2020

Warih Homestay - Pergerakan Rentas Negeri Dibolehkan Mulai 07 Disember 2020

 

Warih-Homestay-Rentas-Negeri-Mulai-07-Dis-2020
Warih-Homestay-Rentas-Negeri-Mulai-07-Dis-2020

Alhamdulillah ...

- Warih Chalet -


#ChaletTepiLaut #BeachFrontMalacca #ChaletTepiPantai #ParkingLuas #bolehBBQ
#KualaLinggi #FortSupai #backpackerschalet #backpackersbeachchalet
#MandiSampaiLebam #TakIngatDunia #WiFiUnlimited

Monday, September 28, 2020

Warih Chalet - Group Alza Buat Family Day

Warih-Chalet-Group-Alza-1
Warih-Chalet-Group-Alza-1

Memang sporting geng dari Group Alza yang berkampung di Warih Chalet minggu lepas. Ada dalam 8 buah keta Alza, semuanya warna Granitegrey.... memang cantikk....

Warih-Chalet-Group-Alza-2
Warih-Chalet-Group-Alza-2

Diorang buat BBQ, makan2 sambil buat senamrobik lagi... memang hapening btol...


Warih-Chalet-Group-Alza-Sekeluarga
Warih-Chalet-Group-Alza-Sekeluarga

Moga kita dapat berjumpa lagi di masa hadapan..

Geng Alza Terbaikk...!!

- Warih Chalet -


#ChaletTepiLautMelaka #BeachFrontMalacca #ChaletTepiPantai #ParkingLuas #bolehBBQ #bolehFamilyDay

#KualaLinggi #FortSupai #backpackerschalet #backpackersbeachchalet
#MandiSampaiLebam #TakIngatDunia #WiFiUnlimited

Wednesday, September 2, 2020

Warih Chalet - Team Bujang BBQ

    Tn Izzre dan rakan beliau buat pilihan tepat book awal Warih Chalet masa cuti hari merdeka yang lepas sebab lepas tuh panggilan bertalu2 dari kawasan tengah (terutamanya Selangor) tanya kekosongan chalet utk bawa anak2 mandi laut.

Warih-Chalet-Rakan-Izzree-BBQ-Nampak-Kapal-Laut-Tak
Warih-Chalet-Rakan-Izzree-BBQ-Nampak-Kapal-Laut-Tak

    Tn Izzre dan rakan beliau buat pilihan tepat book awal Warih Chalet masa cuti hari merdeka yang lepas sebab lepas tuh panggilan bertalu2 dari kawasan tengah (terutamanya Selangor) tanya kekosongan chalet utk bawa anak2 mandi laut.

Warih-Chalet-Rakan-Izzree-BBQ2
Warih-Chalet-Rakan-Izzree-BBQ2

Rupanya diorang buat BBQ kambing... memang sempoi makan kambing paneh2 memalam tepi laut....

Diorang memang sporting abis .. taim nak balik siap nak bagi saya try waisuku diorang... tak brani oii.. kang tejatuh atau calau, sapa nak bayaukan...   dan lagi satu geng bujang nih pembersih... chalet dipulangkan semula tanpa ada sebarang masalah. Nanti jemput datang lagi ya, bosskur..

Warih-Chalet-Izzre-Dan-Rakan
Warih-Chalet-Izzre-Dan-Rakan

Warih-Chalet-Rakan-Izzre-Berdoa-Sebelum-Bertolak-Balik
Warih-Chalet-Rakan-Izzre-Berdoa-Sebelum-Bertolak-Balik

Taim nak balik, siap baca doa mohon kepada Allah supaya diselamatkan perjalanan menaiki kenderaan... memang tabik kat budak2 bujang macam nih... calon terbaik nak buat somi... ooppss,  Insya Allah boleh jadi pemimpin negara


- Warih Chalet -


#ChaletTepiLautMelaka #BeachFrontMalacca #ChaletTepiPantai #ParkingLuas #bolehBBQ #bolehFamilyDay

#KualaLinggi #FortSupai #backpackerschalet #backpackersbeachchalet
#MandiSampaiLebam #TakIngatDunia #WiFiUnlimited